De Beeldenaar

De Beeldenaar is een tweemaandelijks tijdschrift op het gebied van numismatiek en penningkunst. Het tijdschrift is een gemeenschappelijke uitgave van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Munt- en Penningkunde en de Vereniging voor Penningkunst.. Voor leden van deze verenigingen is het abonnement bij het lidmaatschap inbegrepen. Daarnaast kunnen penningen- en muntverzamelaars een los abonnement op het tijdschrift nemen.
De stichting beschikt over een eigen website.

Schrijven voor De Beeldenaar
Wilt u zelf een artikel schrijven voor De Beeldenaar, dan is dit mogelijk. Of u nu een artikel schrijft van een halve pagina over een opmerkelijk numismatische weetje of een doorwrocht artikel van vele pagina's na jarenlang onderzoek, voor beide biedt De Beeldenaar plaats. Aanwijzingen voor auteurs zijn via de website van De Beeldenaar te vinden.

 

 

ACTUEEL

Jaarboek 2016 (103) Theo Nissen, Het Genootschap 125 jaar, 25 jaar veranderingen en ambitie - Ivar Leimus, eine unbekannte Münzstätte aus dem Utrechter Raum - Anton Cruysheer, De LEO-munten van graaf Floris III van Holland (1157-1190) - Inventarisatie en hypothese - Wiebe Nijlunsing, Marcel van der Beek, Jan Stuurman, In Kampen geslagen munten tot 1576 - Marianne Eekhout, De Tachtigjarige Oorlog op zakformaat, penningen als objecten van herinnering. Nieuws

DE BEELDENAAR

Tijdschrift De Beeldenaar is twee maandelijks tijdschrift op het gebied van numismatiek en penningkunst.

Meer over de Beeldenaar