Nieuws7 okt 2017


Fotoalbum jubileum KNGMP

Door ons lid Arnold Nieuwendam is een fotoalbum gemaakt ter herrinering aan het jubileumcongres op 16 & 17 juni te Utrecht. Tijdens de najaarsvergadering werd een exemplaar getoond. Belangstellende leden kunnen een exemplaar bestellen via Arnold Nieuwendam door postadres plus telefoonnummer aan hem te mailen. Het telefoonnummer is nodig om het album naar uw huis te kunnen zenden. 

U kunt het bedrag storten op onderstaande rekening. Zodra het op de rekening van Arnold Nieuwendam staat wordt het album besteld en rechtstreeks naar het opgegeven adres gezonden. Levering duurt ongeveer een week. De prijs is € 69,85 (inc btw) met verzendkosten. Voor de duidelijkheid wordt vermeld dat dit de kosten zijn die de producent, Albelli, van het album rekent. Arnold Nieuwendam verdien hier niets aan.


Mail: a.nieuwendam@upcmail.nl

ING Rek: NL61 INGB 0004 8726 87
t.n.v. A.K. Nieuwendam te Amsterdam


« Terug

ACTUEEL

Jaarboek 2016 (103) Theo Nissen, Het Genootschap 125 jaar, 25 jaar veranderingen en ambitie - Ivar Leimus, eine unbekannte Münzstätte aus dem Utrechter Raum - Anton Cruysheer, De LEO-munten van graaf Floris III van Holland (1157-1190) - Inventarisatie en hypothese - Wiebe Nijlunsing, Marcel van der Beek, Jan Stuurman, In Kampen geslagen munten tot 1576 - Marianne Eekhout, De Tachtigjarige Oorlog op zakformaat, penningen als objecten van herinnering. Nieuws

DE BEELDENAAR

Tijdschrift De Beeldenaar is twee maandelijks tijdschrift op het gebied van numismatiek en penningkunst.

Meer over de Beeldenaar